Добредојдовте на системот кој ја проверува валидноста на документите


Изберете го типот на документ кој сакате да го прикачите
Внесете ги буквите и бројките од сликата

Изберете датотека
* Максималната дозволена големина на датотеката е 10MB, доколку xml-ot ја надминува оваа големина Ве молиме zip-увајте го.
* Дозволени типови на датотеки се *.xml и *.zip